تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد

آتش‌بس دوباره میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان

آتش‌بس دوباره میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای مشترک از توافق ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای آتش‌بس انسانی از 8 صبح روز دوشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۳۴۴

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای مشترک از توافق ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای آتش‌بس انسانی از 8 صبح روز دوشنبه خبر داد.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «"زهراب مناتساکانیان" وزیر خارجه ارمنستان و "جیحون بایراموف" وزیر خارجه آذربایجان روز 24 اکتبر (3 آبان) با "استفان بیگن" معاون وزیر خارجه آمریکا دیدار کرده و بر تعهد کشورهایشان بر اجرا و تبعیت از آتش‌بس انسانی توافق شده در مسکو در تاریخ 10 اکتبر (19 مهر) تاکید کردند که این موضوعه در بیانیه‌ای که در پاریس در تاریخ 17 اکتبر (26 مهر) صادر شد بار دیگر مورد تاکید قرار گرفت.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «بر اساس بیانیه مشترک "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا، "امانوئل ماکرون" رئیس جمهور فرانسه و "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه در تاریخ 1 اکتبر (9 مهر)،‌آتش بس انسانی از ساعت 8 صبح روز 26 اکتبر (5 آبان( به وقت محلی اجرا می‌شود. آمریکا مذاکرات فشرده میان وزیرات خارجه وئ گروه مینسک را تهسیل خواهد کرد تا ارمنستان و (جمهوری) آذرباجیان را به سوی راه‌حل مسالمت‌آمیز درباره نزاغ قره‌باغ کوهستانی نزدیک کند.»

 

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار